Σενάρια για επιστροφή του Νούνο Εσπιρίτο στη Γουλβς!

Όσο ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο είναι ελεύθερος και η Γουλβς αναζητά προπονητή, τόσο ενισχύονται τα σενάρια επιστροφής του Πορτογάλου προπονητή στον πάγκο των «λύκων», προκειμένου να φτάσει… τουλάχιστον τα 200 παιχνίδια στην τεχνική τους ηγεσία.



Σενάρια για επιστροφή του Νούνο Εσπιρίτο στη Γουλβς!

Στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αφήνει τη Γουλβς μετά από τέσσερα χρόνια, για να μεταβεί στο Λονδίνο και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ. Το ξεκίνημα είναι θετικό, η συνέχεια σε καμία περίπτωση και ο Πορτογάλος αποχωρεί από τους «spurs» μετά από 17 παιχνίδια.

Έκτοτε, πηγαίνει στην Σαουδική Αραβία και γίνεται προπονητής της Αλ Τιχάντ, αλλά το παρελθόν του στην Premier League και όσα τον συνδέουν με τη Γουλβς, τον «κυνηγούν».

Οι συνθήκες τον ευνοούν πλέον, ο Μπρούνο Λάζε αποτελεί παρελθόν, το πείραμα με υπηρεσιακό προπονητή δεν «έπιασε», μετά την ήττα με 3-0 από την Τσέλσι και οι «λύκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Νούνο είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφές, κύκλοι από την Αγγλία αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει και μένει να δούμε αν ο Πορτογάλος θα φτάσει τα 200 ματς με τη Γουλβς σε όλες τις διοργανώσεις. Διότι ως στιγμής έχει 199 και το τελευταίο του παιχνίδι ήταν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην ήττα στο «Μολινό» με 2-1.

Δημήτρης Μανάκος