Δυο γκολ και ασίστ με τακουνιά ο εκπληκτικός Φιρμίνο (vids)

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο φέτος προσπαθούσε να βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά και να καλύψει τις αδυναμίες του Σαλάχ, αλλά και την απουσία του Μανέ. Σκόραρε δις στο «Άιμπροξ», αλλά περισσότερο «μέτρησε» η ασίστ που έκανε με τακουνιά στην κίνηση για τον Ντάργουιν Νούνιες.  



Δυο γκολ και ασίστ με τακουνιά ο εκπληκτικός Φιρμίνο (vids)

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 6 τέρματα σε 7 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και άλλα 2 γκολ σε 4 εμφανίσεις στ’ αστέρια. Αυτά τα δυο γκολ σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήρθαν το βράδυ της Τετάρτης σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο στο ματς με την Ρέιντζερς.

Ήταν η γρήγορη ισοφάριση στο γκολ που είχε δεχθεί η ομάδα του Κλοπ, για να μην προλάβουν να φτάσουν οι ανησυχίες στο μπροστινό μέρος του μυαλού των «κόκκινων», ενώ, ήρθε και η απόλυτη ανατροπή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

Όταν ο Ντάργουιν Νούνιες μπήκε στον χορό των γκολ για τη Λίβερπουλ στην Γλασκώβη, μπορεί το δικό του πλασέ με φάλτσο να ήταν αρκετά όμορφο, όμως, το highlight πήγε πιστώθηκε αμέσως στον Φιρμίνο. Ασίστ (η 4η φετινή σε όλες όλες τις διοργανώσεις) με τακουνιά στην κίνηση.

Κι ας είχε μάλλον στο μυαλό του να κάνει κοντρόλ με αυτό τον τρόπο. Πήγε να κυνηγήσει τη μπάλα, κατάλαβε όμως ότι είχε στρωθεί απόλυτα για τον Νούνιες κι έτσι ο Ουρουγουανός πλάσαρε και σκόραρε.