O Μπεν Γουάιτ έκανε τον Αγκμπονλαχόρ να… απολογηθεί για την «σκληρή» κριτική του!

Ο Γκάμπι Αγκμπόνλαχορ, παλαίμαχος άσος της Άστον Βίλα, παραδέχθηκε σε αγγλικά Μέσα πως ο Μπεν Γουάιτ τον έχει διαψεύσει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα, ως δεξί μπακ στην Άρσεναλ.



O Μπεν Γουάιτ έκανε τον Αγκμπονλαχόρ να… απολογηθεί για την «σκληρή» κριτική του!

Όταν αποκτήθηκε από την Μπράιτον το προηγούμενη καλοκαίρι έναντι 50 εκατ. ευρώ, ο Μπεν Γουάιτ προοριζόταν κυρίως για το κέντρο της άμυνας της Άρσεναλ. Παρόλα αυτά, ένα χρόνο μετά, ο 25χρονος Άγγλος εξαιτίας του αγωνιστικού «ξεπετάγματος» του Γουίλιαμ Σαλιμπά, αγωνίζεται πλέον σταθερά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η επιλογή αυτή του Μικέλ Αρτέτα έχει δικαιωθεί απόλυτα μέχρι στιγμής καθώς η άμυνα της Άρσεναλ έχει δεχτεί μόλις 10 γκολ φέτος σε 11 παιχνίδια και παρουσιάζει μια συνέπεια που έλειπε τα τελευταία χρόνια, παρότι ο Γουάιτ δεν είναι «καθαρόαιμο» δεξί μπακ.

Μιλώντας στο Football Insider, ο Γκάμπι Αγκμπόνλαχορ… απολογήθηκε στον Άγγλο, καθώς πριν το ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν είχε χλευάσει το ποσό της μεταγραφής του, υπονοώντας πως η Μπράιτον έπιασε «κορόιδο» τους Λονδρέζους.

Ωστόσο, σήμερα οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στη κορυφή της Premier League στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο +14 από τη Λίβερπουλ και ο πρώην επιθετικός των «χωριατών», αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη!

Δημήτρης Γέροντας