Καμιά τους δεν βολεύεται, αλλά πήραν από κάτι...

Το τελικό 1-1 της Φόρεστ με την Άστον Βίλα στο City Ground, δεν χαροποιεί ιδιαίτερα καμιά τους. Από τη μία η ομάδα του Τζέραρντ αντέδρασε και απάντησε στο γκολ που δέχθηκε για να πάρει τον βαθμό, όμως, δεν της αρκεί. Από την άλλη, το σύνολο του Κούπερ προηγήθηκε, αλλά και πάλι απέτυχε να φέρει εις πέρας την αποστολή. Βέβαια, για πρώτη φορά από τα τέλη του Αυγούστου πήρε έστω κι έναν βαθμό...  



Καμιά τους δεν βολεύεται, αλλά πήραν από κάτι...

Η ΝότιγχαμΦόρεστ προηγήθηκε, αλλά και πάλι η χαρά που πήρε διήρκησε ελάχιστα. Η Άστον Βίλα αντέδρασε και με το τελικό 1-1 η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ πήρε βαθμό που μπορεί να θεωρηθεί κέρδος, τη στιγμή που το σύνολο του Στιβ Κούπερ παραμένει δίχως νίκη και τουλάχιστον έβαλε στοπ στις πέντε διαδοχικές ήττες.

Η Φόρεστ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 15ο λεπτό με την πρώτη επαφή του Εμάνουελ Ντένις με τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή! Με κεφαλιά σχεδόν δίχως καν να χρειαστεί να σηκωθεί από το έδαφος αφού τον είχαν χάσει οι αμυνόμενοι της Βίλα, έκανε το 1-0 για το σύνολο του Κούπερ.

Παρ' όλα αυτά το προβάδισμα των γηπεδούχων δεν θα διαρκούσε πολύ. Στο 22' ο Άσλεϊ Γιάνγκ αν και στα 37 του, θύμισε κάτι από τον πιο νεαρό εαυτό του και με δεξί σουτ από μεγάλη απόσταση ισοφάρισε. Αυτό αύξησε και την αυτοπεποίθηση των «χωριατών» που έψαξαν άμεσα την ανατροπή, αλλά ορθά ένα γκολ του Γουότκινς με προβολή δεν μέτρησε ποτέ για οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι στο City Ground είχαν αναθαρρήσει δεν μπορούσε ν' ανταποκριθεί στη νέα κατάσταση της αναμέτρησης, με τον αντίκτυπο του γκολ που δέχθηκε να γίνεται εμφανής.

Στο δεύτερο μέρος η Φόρεστ έγινε αρκετά πιο πιεστική και αναζήτησε κι εκείνη το γκολ που θα μπορούσε να της δώσει ένα πολύ πιο σημαντικό αποτέλεσμα, όμως η αμυντική λειτουργία της Βίλα ήταν μεγάλο εμπόδιο. Το 1-1 τελικά παρέμεινε μέχρι και το φινάλε δίχως να σημειωθεί κάτι συνταρακτικό στο παιχνίδι...

Κώστας Ζάλιαρης