Το ντέρμπι λήγει, το «Έμιρεϊτς» ξεσπά και η Άρσεναλ είναι στην κορυφή και πάλι! (vid)

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Premier League έλαβε χώρα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Λίβερπουλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να επικρατεί με 3-2 και να διατηρεί 14 βαθμούς απόσταση από αυτή του Γιούργκεν Κλοπ. Το ματς λήγει, το «Έμιρεϊτς» ξεσπά και οι «κανονιέρηδες» είναι ξανά μόνοι – πρώτοι!



Το ντέρμπι λήγει, το «Έμιρεϊτς» ξεσπά και η Άρσεναλ είναι στην κορυφή και πάλι! (vid)

Τρομερό ματς, απίστευτη ένταση, φοβερό ποδόσφαιρο και νικήτρια η Άρσεναλ, σε ένα ζευγάρι που ανέκαθεν αρέσκεται να μας δίνει τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Αυτή την φορά όμως, στο «Έμιρεϊτς», οι «κανονιέρηδες» απέδειξαν πως το ήθελαν πιο πολύ από την Λίβερπουλ και με το τελικό 3-2, ανέβηκαν εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι εικόνες από το Βόρειο Λονδίνο με το που ήχησε το σφύριγμα της λήξης είναι επικές. «Ξέσπασμα» στις εξέδρες, έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών, τραγούδια με τον κόσμο και αποθέωση του Μικέλ Αρτέτα, σε ένα γήπεδο που δεν έχει ζήσει τέτοιες στιγμές από το 2016 και το ματς με την Λέστερ.

Ένα άλλο κλίμα, μία άλλη Άρσεναλ και κάθε ματς παρομοιάζεται με μία… κανονιά, που την διατηρεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε το βίντεο που «μιλά» από μόνο του:

Δημήτρης Μανάκος