Προκαλεί οργή και κάνει ζημιά στον Μπέκαμ η μεταφράστριά του στο Κατάρ: «Ενάντια στην ανθρώπινη φύση οι ομοφυλόφιλοι»!

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της 35χρονης καθηγήτριας με την οποία μάλιστα συνεργάζεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την καμπάνια προώθησης του Μουντιάλ του Κατάρ αυτό το διάστημα. Η μεταφράστρια του «Μπεκς» αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους και τόνισε πως κάτι τέτοιο είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση και τον Θεό! 



Προκαλεί οργή και κάνει ζημιά στον Μπέκαμ η μεταφράστριά του στο Κατάρ: «Ενάντια στην ανθρώπινη φύση οι ομοφυλόφιλοι»!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αμείβεται αδρά για να βοηθήσει το Κατάρ να δείξει μονάχα την όμορφη πλευρά του. Το συμβόλαιο των 150 εκατομμυρίων λιρών (με ορίζοντα 10ετίας) βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και ο Άγγλος σούπερ σταρ κάνει τα πάντα για να διαφημίσει τις ομορφιές της χώρας που θα φιλοξενήσει φέτος το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Πέρα από το κομμάτι των εργατών και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ένα άλλο ζήτημα που απασχολεί τρομερά είναι αυτό της παρουσίας ομοφυλόφιλων στο Κατάρ, αφού είναι κάτι που εκεί θεωρείται παράνομο! 

Αν και καθηγήτρια με Master σπουδών, η 35χρονη Έμαν που βοηθάει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ αυτό το διάστημα και στέκεται στο πλευρό του ως μεταφράστρια, προκάλεσε σάλο με τις απόψεις που εξέφρασε, λέγοντας: 

«Είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση οι γκέι. Ο Θεός μας διαχώρισε σε γυναίκες και άνδρες. Είναι απαράδεκτο, δεν είμαστε ζώα εδώ»!