Ένας χρόνος από τότε που έκαναν τα πιο μεγάλα όνειρα της ιστορίας τους στη Νιούκαστλ! (vid)

Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς από τότε που η Νιούκαστλ γύρισε σελίδα. Από τότε που ο Μάικλ Άσλεϊ αποφάσισε να πουλήσει έναν σύλλογο που διοικούσε για 14 χρόνια, ώστε αυτός να περάσει στην κατοχή του πιο πλούσιο ποδοσφαιρικού fund στον κόσμο. Οι Σαουδάραβες μπαίνουν στις «καρακάξες» και η επισημοποίηση του γεγονότος φέρνει ένα επικό ξέσπασμα μεταξύ των φίλων της, παρότι ο Χάαλαντ, ο Εμπαπέ, ο Μέσι και ο Ρονάλντο δεν αγωνίζονται στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!



Ένας χρόνος από τότε που έκαναν τα πιο μεγάλα όνειρα της ιστορίας τους στη Νιούκαστλ! (vid)

«Μία νέα εποχή ξεκινάει και επίσημα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για τη Νιούκαστλ, με την ομάδα να αγοράζεται από τους Σαουδάραβες, και τον μέχρι πρότινος πρόεδρό της, Μάικλ Άσλεϊ να αφήνει τις «καρακάξες» μετά από 14 χρόνια!

Το ζήτημα με την πειρατεία και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Premier League στην Μέση Ανατολή επιλύθηκε οριστικά και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών!»

Και κάπως έτσι, ο σύλλογος αλλάζει εποχή. Και η αντίδραση του κοινού της ομάδας που είχε μαζευτεί έξω από το γήπεδο, αναμένοντας την επισημοποίηση, είναι… απίθανη. Καπνογόνα, συνθήματα και ένα χρόνο μετά, όλα έχουν αλλάξει!

Τα ονόματα που ακούστηκαν για τη Νιούκαστλ ήταν… αμέτρητα, με τους Έρλινγκ Χάαλαντ, Κίλιαν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να «πέφτουν» στο τραπέζι. Και παρότι κανένας δεν βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», τα όνειρα των φίλων της Νιούκαστλ έχουν κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζονται… ρεαλιστικά, αναφορικά τουλάχιστον με το οικονομικό του πράγματος.

Δημήτρης Μανάκος