Προσπάθησε ο Κριστιάνο, αλλά δεν τον θέλει ούτε η τύχη! (vid)

Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάσει τα 700 γκολ καριέρας, με τον Πορτογάλο να χάνει μία ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 77ο λεπτό του ματς με την Ομόνοια, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, παρότι η εστία ήταν ανυπεράσπιστη!Προσπάθησε ο Κριστιάνο, αλλά δεν τον θέλει ούτε η τύχη! (vid)

Προσπάθησε, πάλεψε, αγωνίστηκε για 90 λεπτά, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο ματς της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με αυτή του 77ου λεπτού.

Πήρε την μπάλα από τον Νταλότ, η εστία ήταν ανυπεράσπιστη, αλλά το γκολ δεν ήρθε ούτε σε αυτή την περίπτωση, με τον Πορτογάλο να στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, αυτή να του γυρνάει… πίσω, αλλά η σπόντα να δίνει τη δυνατότητα στον γκολκίπερ των Κυπρίων να μαζέψει.

Και κάπως έτσι, ο Κριστιάνο μένει με μόλις ένα γκολ φέτος, αυτό απέναντι στη Σέριφ, από το σημείο του πέναλτι, με 699 γκολ καριέρας και δίχως τέρμα, σε κανονική ροή αγώνα στην τρέχουσα σεζόν!

Δείτε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κριστιάνο στο 3:00 :

 

Δημήτρης Μανάκος