Μπέλινγχαμ: Φοράει με θράσος το περιβραχιόνιο και… το τιμά δεόντως

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ αποδεικνύει συνεχώς στο χορτάρι γιατί η Λίβερπουλ τον θέλει σαν τρελή και γιατί εκείνος αποτελεί λαμπρό μέλλον για την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Προτού καν κλείσει τα 20 χρόνια του, γίνεται αρχηγός της Ντόρτμουντ, κάνει εντυπωσιακά πράγματα κι όχι απλά δεν «λυγίζει» από τις απαιτήσεις, αλλά επιδεικνύει το απαραίτητο ποδοσφαιρικό θράσος!  



Μπέλινγχαμ: Φοράει με θράσος το περιβραχιόνιο και… το τιμά δεόντως

Στο πάρτι της Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», στο παιχνίδι όπου στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων κάθισε για τελευταία φορά ο Ζουλιέν Λοπετέγκι παρά το γεγονός πως είχε ήδη απολυθεί (!), ο Μπέλινγχαμ έφτιαξε το πρώτο και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ξεκίνησε το ματς με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, όπως το έκανε πριν από μερικές μέρες και στην Bundesliga, ωστόσο, δεν «κόλλησε» πουθενά. Όχι απλά δεν τρομάζει από το επίπεδο και τις δυσκολίες που συνεχώς αυξάνονται, αλλά ανταπεξέρχεται με ποδοσφαιρική ποιότητα που δικαίως σε αυτή την ηλικία τον έχει φτάσει ήδη στον «αφρό»

Σε ηλικία 19 ετών και 98 ημερών ΜΟΝΟ, έγινε ο νεαρότερος αρχηγός ομάδας που σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον, είναι ο πρώτος Άγγλος teenager που καθοδηγεί τους συμπαίκτες του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ο πρώτος χαφ που σκοράρει σε τρεις διαδοχικές εμφανίσεις στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό της Ευρώπης, ως teenager.

Στο φινάλε, παρέλαβε και το βραβείο του Player of the Match και πόζαρε χαμογελαστός για μια βραδιά που για την ώρα είναι σπουδαία, αλλά θα πρέπει να βάλει στόχο να είναι απλά ένα από τα πρώτα σκαλιά που ανεβαίνει μέχρι να… πιάσει ουρανό!