Το πρόσωπο του Κριστιάνο μαρτυρούσε μονάχα ένα πράγμα: Πίκρα… (vid)

Με τον Καζεμίρο βρέθηκαν ξανά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ειδικά ο Κριστιάνο φέτος το έχει συνηθίσει. Ο Τεν Χαγκ επέλεξε να τον σεβαστεί και να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου από τη στιγμή που το σκορ στο ντέρμπι με τη Σίτι είχε ξεφύγει. Οι εκφράσεις του Πορτογάλου, δεν χρειάζονταν ιδιαίτερες λέξεις για να καταλάβει κανείς την πίκρα και την… απόγνωση.  



Το πρόσωπο του Κριστιάνο μαρτυρούσε μονάχα ένα πράγμα: Πίκρα… (vid)

Ο CR7 δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τεν Χαγκ για την 11άδα της Γιουνάιτεντ στο ματς του Etihad, αφού προτιμήθηκε ο Άντονι και ο Σάντσο για να πλαισιώσουν τον Ράσφορντ στην επίθεση. Και οι τρεις ήταν εξαφανισμένοι μέχρι το δεύτερο ημίχρονο. Ειδικά ο Άντονι υπενθύμισε την παρουσία του μόλις σκόραρε και ο Σάντσο εθεάθη μονάχα όταν αντικαταστάθηκε!

Ο Κριστιάνο μιλούσε με τον Καζεμίρο στον πάγκο, με τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν από 5 Τσάμπιονς Λιγκ ο καθένας, να μην παίρνουν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ο Ολλανδός κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» ανέφερε ότι σεβάστηκε την καριέρα του CR7 και γι’ αυτό δεν τον έβαλε από τη στιγμή που η Σίτι είχε φτάσει στο 4-0 από το πρώτο μέρος.

Ο Ρονάλντο δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Και η πίκρα με την απόγνωση είχαν «ζωγραφιστεί» στο πρόσωπό του…