Η Λίβερπουλ αρχίζει να συνηθίζει το... κυνηγητό στο σκορ

Γι' ακόμα ένα ματς ο Άλισον μάζεψε πρώτος τη μπάλα από την εστία του. Και μπορεί η Λίβερπουλ προσωρινά να έφτασε μέχρι την ανατροπή απέναντι στην Μπράιτον, ωστόσο, όσο διατηρούνται οι αδυναμίες στα μετόπισθεν και ο αντίπαλος βρίσκει τρόπο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, τόσο δύσκολη θα παραμείνει και η κατάσταση...  



Η Λίβερπουλ αρχίζει να συνηθίζει το... κυνηγητό στο σκορ

Μόλις δυο νίκες στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Κατάταξη στην 9η θέση αυτή τη στιγμή. Στο -11 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ την οποία η Λίβερπουλ θ' αντιμετωπίσει σε μια εβδομάδα.

Εμφανίζοντας αδυναμία να μπει στο γήπεδο με την απαραίτητη αποφασιστικότητα έπειτα από περίπου έναν μήνα δίχως παιχνίδι στην Πρέμιερ, αφού το αμέσως προηγούμενο λόγω και των αναβολών που είχαν σημειωθεί ελέω του θανάτου της Βασίλισσας, ήταν στις 3/9!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του παρά τα όσα επιχείρησε να κάνει ο φετινός, τιμιότατος, Ρομπέρτο Φιρμίνο, ενώ, ο Αλεξάντερ – Άρνολντ μερικά 24ωρα μετά το θέμα που δημιουργήθηκε περί της αδυναμίας του να παίξει σωστή άμυνα, βρισκόταν στα δυο από τα τρία γκολ των «γλάρων»...

Η Λίβερπουλ έχει «καταφέρει» να κυνηγάει στο σκορ στα 12 από τα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις! Η δική της εστία είναι εκείνη που συνεχώς παραβιάζεται πρώτη και αναγκάζεται όλη η ομάδα να βάλει σε εφαρμογή σχέδιο επιβίωσης και αντίδρασης.

Αντί για την ηρεμία και την ψυχραιμία μέχρι την κυριαρχία, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα από αντίπαλο και όλη η ομάδα ανάγκάζεται πλέον να διαχειριστεί διαφορετικά το παιχνίδι. Για φέτος μονάχα στο 9-0 επί της Μπόρνμουθ και στο 2-1 επί του Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ πήραν το προβάδισμα οι «κόκκινοι»!