Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Ντε Μπρόινε ακόμα δεν έχει ούτε ένα βραβείο του μήνα! (vid)

Μέχρι και ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε να πάρει το πρώτο του βραβείο για τον κορυφαίο του μήνα έπειτα από περίπου μια τριετία, όμως, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε συνεχώς αγνοείται σε αυτό το κομμάτι. Και είναι παντελώς άδικο...



Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Ντε Μπρόινε ακόμα δεν έχει ούτε ένα βραβείο του μήνα! (vid)

Ναι. Δεν είναι εκείνος που θα στέλνει συνεχώς τη μπάλα στα δίχτυα για να τραβάαει πάνω του όλη τη λάμψη. 

Όμως, είναι ο άνθρωπος που θα κάνει την καθοριστική ενέργεια, την τέλεια σέντρα, θα πάρει την πρωτοβουλία την κρίσιμη στιγμή, θα βρει με απόλυτη ακρίβεια τον συμπαίκτη του είτε στο πιο δύσκολο σημείο, είτε στο χώρο. 

Θα κάνει την πιο όμορφη ασίστ, θα καθοδηγήσει ιδανικά, όμως και πάλι, δεν θα λάβει κάποια διάκριση από την Πρέμιερ Λιγκ γι' αυτό. 

Ο Ντε Μπρόινε, είναι απορίας άξιο που έχει μείνει δίχως βραβείο για τον κορυφαίο του μήνα και η βράβευση του Μάρκους Ράσφορντ για τον Σεπτέμβρη έδωσε ακόμα μια αφορμή για υπενθύμιση του γεγονότος με τον Βέλγο. 

Ο Άγγλος επιθετικός της Γιουνάιτεντ είχε 3 τέρματα σε ντέρμπι και 2 ασίστ και για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2019 διακρίθηκε ως ο καλύτερος του μήνα στην Πρέμιερ. Ακόμα κι εκείνος που έχει περάσει από περιόδους κατά τις οποίες ήταν... εξαφανισμένος, πήρε τη διάκριση, ενώ, η συνέπεια και η ποιότητα του KdB ακόμα δεν έχουν λάβει κάποια επιβράβευση...