Χάαλαντ: «Μετά το Σίτι - Ντόρτμουντ το 2021, 15 άτομα από την ομάδα μου έλεγαν να έρθω...»

Ο καλός του φίλος, ΦΙλ Φόντεν, δεν ήταν ο μοναδικός που είχε προσπαθήσει να πείσει τον Χάαλαντ να παίξει στη Σίτι. Ο Νορβηγός στράικερ αποκάλυψε ότι μετά τις αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ το 2021, σχεδόν όλοι οι «πολίτες» του είπαν ότι θα ήταν εξαιρετικό για εκείνον να μετακομίσει στην ομάδα τους. 



Χάαλαντ: «Μετά το Σίτι - Ντόρτμουντ το 2021, 15 άτομα από την ομάδα μου έλεγαν να έρθω...»

Ο Χάαλαντ είχε βρεθεί και στο «στόχαστρο» της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως αποφάσισε να διαθέσει όλη την ενέργεια και τον χρόνο της στον Κιλιάν Μπαπέ και τελικά... έμεινε με τους Μπενζεμά και Βινίσιους. Όχι, φυσικά, ότι αποδείχθηκε κακό αυτό. 

Στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2021 ο Νορβηγός νυν στράικερ των «πολιτών» επισκέφτηκε το «Etihad» ως αντίπαλος, αφού ήταν μέλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, εντυπωσιάστηκε από το γήπεδο και φαίνεται πως από τότε είχε γίνει το... ψηστήρι. 

Και σε αυτό, δεν συμμετείχε μόνο ο καλός του φίλος, Φιλ Φόντεν, με τον οποίο τους έπιασε η κάμερα να τα λένε μετά το παιχνίδι στο Μάντσεστερ. «Περίπου 15 άτομα μου είχαν πει τότε να έρθω στην ομάδα. Ήταν και οι Στόουνς, Ντίας, Ντε Μπρόινε και αρκετοί άλλοι» ανέφερε ο Χάαλαντ.