Μίκρυνε την εστία ο Άγιαξ, αλλά η Άρσεναλ πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Ένα από τα πιο αξιοπερίεργα περιστατικά αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας της Άρσεναλ πριν από την ρεβάνς με τον Άγιαξ, αφού η εστία των Ολλανδών είχε μικρύνει κατά 10 εκατοστά! Οι Λονδρέζες, όμως, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και πέρασαν στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ.  



Μίκρυνε την εστία ο Άγιαξ, αλλά η Άρσεναλ πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Μάλλον στο γυναικείο τμήμα του Αίαντα σκέφτηκαν ότι δεν θα γινόταν αντιληπτό το τέχνασμα που βρήκαν ώστε να δυσκολέψουν την λονδρέζικη ομάδα και να διεκδικήσουν με κάποιες περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, στην προθέρμανση οι Λονδρέζοι αντίκρισαν την εστία και κατάλαβαν πως τα δοκάρια είχαν μικρότερη απόσταση μεταξύ τους, μειώνοντας 10 εκατοστά σε αντίθεση με το τέρμα που θα είχαν τα κορίτσια των «κανονιέρηδων».

Το πρόβλημα διορθώθηκε την τελευταία στιγμή, ο κόουτς της Άρσεναλ, Τζόνας Έιντεβαλ ήταν έξαλλος από τον αθέμιτο τρόπο που επέλεξαν οι Ολλανδοί για να πετύχουν το στόχο τους, όμως, η αγγλική ομάδα επικράτησε 1-0 (3-2 συνολικό σκορ) και πέρασε στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ.