Η φανέλα της Δανίας με το ισχυρότερο μήνυμα στο Μουντιάλ: «Ας μην φαινόμαστε…»

Το πιο ισχυρό μήνυμα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 έδωσε η Δανία, η οποία μέσω της φανέλας της εταιρείας που την «ντύνει» αποφάσισε να μην… φαίνεται, ώστε να στηρίξει όλους τους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας των απάνθρωπων συνθηκών, τις οποίες βιώσαν! Η φανέλα της Δανίας με το ισχυρότερο μήνυμα στο Μουντιάλ: «Ας μην φαινόμαστε…»

Η Δανία επέλεξε τρεις μονόχρωμες εμφανίσεις για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου το σήμα δεν θα είναι ευδιάκριτο ως αντίδραση προς τους χιλιάδες νεκρούς εργάτες στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία σε συνεργασία με την εταιρεία ένδυσης «Hummel», αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί έμπρακτα σε όσα λαμβάνουν χώρα στο Κατάρ και στις απάνθρωπες συνθήκες, υπό τις οποίες ζουν όσοι εργάζονται για την διοργάνωση, αλλά και για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους για τον ίδιο λόγο.

«Δεν θέλουμε τα σήματά μας να είναι ορατά κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά που έχει στοιχίσει χιλιάδες ζωές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, σε μία αξιέπαινη κίνηση από την πλευρά της Δανίας!

Δημήτρης Μανάκος