Γουότφορντ: Είναι... τρελός ο Ιταλός – Μπίλιτς ο 17ος προπονητής στην «εποχή Πότσο»

Η Γουότφορντ για 17η φορά από το 2014, όταν και ξεκίνησε η «εποχή Πότσο» στον σύλλογο, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή με τον Σλάβεν Μπίλιτς να διαδέχεται τον Ρομπ Έντουαρντς.



Γουότφορντ: Είναι... τρελός ο Ιταλός – Μπίλιτς ο 17ος προπονητής στην «εποχή Πότσο»

Οι αλλαγές προπονητών στον πάγκο της Γουότφορντ τείνουν να γίνουν... θεσμός! Για 17η φορά από το 2014, ο αγγλικός σύλλογος έχει νέο τεχνικό, με τον Σλάβεν Μπίλιτς να αναλαμβάνει τα ηνία μετά την απόλυση του Ρομπ Έντουαρντς.  

Ο Έντουαρντς ουσιαστικά «πλήρωσε το μάρμαρο» για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Οι «χόρνετς» μετά από δέκα παιχνίδια, έχουν πετύχει δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες, ενώ έχουν ηττηθεί τρεις φορές. Με συγκομιδή 11 βαθμών, η ομάδα φυσικά και βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, οι οποίες χαρίζουν την άνοδο στην Premier League.

Κι όμως, το καλοκαίρι η επιλογή του νεαρού Έντουαρντς για τον πάγκο της ομάδας έδειξε ότι θα υπάρξει αλλαγή στην πολιτική του συλλόγου. Ο 39χρονος τεχνικός οδήγησε την περσινή σεζόν την Φόρεστ Γκριν στην κατάκτηση της League Two (4η κατηγορία Αγγλίας), μια μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο, ο οποίος όμως δεν είχε εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες της χώρας. Με βάση αυτό, η Γουότφορντ έδειξε ότι με την πρόσληψή του θα θέσει σε εφαρμογή ένα πρότζεκτ.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο BNSports.gr