Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ έχει περισσότερα 90λεπτα σε τελικούς με τη Λίβερπουλ παρά σε αγώνες με την Αγγλία!

Μη καταφέρνοντας να παίξει ούτε λεπτό στα δύο τελευταία ματς της Αγγλίας στο φετινό Nations League, ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ έχει τεράστια δυσαναλογία της σημασίας της παρουσίας του στην εθνική ομάδα, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στη Λίβερπουλ.  



Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ έχει περισσότερα 90λεπτα σε τελικούς με τη Λίβερπουλ παρά σε αγώνες με την Αγγλία!

Ο ΤΑΑ έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι με την Ιταλία στο Μιλάνο και ο Σάουθγκεϊτ τον άφησε εκτός αποστολής για την εντυπωσιακή αναμέτρηση με τους Γερμανούς στο «Γουέμπλεϊ».

Ο ομοσπονδιακός κόουτς σχολίασε πως τόσο ο Κίεραν Τρίπιερ, όσο και ο Ρις Τζέιμς αυτή την περίοδο βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τον φουλ μπακ της Λίβερπουλ και γι’ αυτό ο Άρνολντ έχασε τη θέση του στη σειρά των προτεραιοτήτων που έβαλε ο Σάουθγκεϊτ για το δεξί άκρο της άμυνας.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΤΑΑ έχει καταφέρει να παίξει 90λεπτο σε 6 μεγάλους τελικούς με τη φανέλα της Λίβερπουλ, παρά έχει συμμετοχή σε ολόκληρα ματς επίσημων διοργανώσεων με το εθνόσημο στο στήθος.

Πιο συγκεκριμένα, έχει 5 ματς στα οποία βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και ήταν παρών στο τελευταίο σφύριγμα. Ξεκίνησε από τα προκριματικά του Euro 2020 με Κόσοβο και Μαυροβούνιο, είχε 90λεπτα στα ματς με Ανδόρρα και Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ και τελευταίο ολόκληρο ματς σε επίσημη διοργάνωση ήταν τα 120’ απέναντι στην Ελβετία για την 3η θέση του Nations League το 2019.