O Τερ Στέγκεν αρνήθηκε νωρίς το προβάδισμα της Αγγλίας και μετά τη νίκη της (pics)

Ο Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν μπορεί να δέχθηκε τρία γκολ από την Αγγλία, όμως, οι Γερμανοί θα πρέπει να του αναγνωρίσουν δυο τρομερά καθοριστικές επεμβάσεις στο «Γουέμπλεϊ», καταφέρνοντας στο φινάλε να κρατήσει το ισόπαλο σκορ και να μην ηττηθεί η ομάδα του Φλικ.  



O Τερ Στέγκεν αρνήθηκε νωρίς το προβάδισμα της Αγγλίας και μετά τη νίκη της (pics)

Ο πορτιέρε της Μπαρτσελόνα, που μάλιστα θέλησε ν’ αποφύγει την ερώτηση που του έγινε λίγο μετά το ματς της Δευτέρας για την κατάσταση με τους μισθούς στην Καταλονία, σταμάτησε τους Στέρλινγκ και Σάκα όταν εκείνοι προσπάθησαν να σκοράρουν εις βάρος των Γερμανών.

Βέβαια, οι Σο, Μάουντ και Κέιν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, τα «πάντσερ» έχασαν προβάδισμα δυο τερμάτων στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, με το λάθος του Πόουπ ο Χάβερτς διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στο πρώτο ημίχρονο που δεν υπήρχε σκορ, ο Τερ Στέγκεν σταμάτησε εντυπωσιακά το χαμηλό αριστερό πλασέ του Στέρλινγκ, τον οποίο είχε βρει με τρομερή μπαλιά ο Λουκ Σο από την αριστερή πτέρυγα.

Στις καθυστερήσεις του ματς, όταν πλέον είχε πάρει… φωτιά η κόντρα Αγγλίας και Γερμανίας, ο Τερ Στέγκεν κατάφερε να πέσει εκεί που έπρεπε, τη στιγμή που έπρεπε, απλώνοντας το δεξί χέρι και απομακρύνοντας το διαγώνιο σουτ του Σάκα που επιχείρησε να σκοράρει για να χαρίσει τη νίκη στα «λιοντάρια».