Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Μαγκουάιρ κι επιστρέφει με πρόβλημα στη Γιουνάιτεντ (vid)

Αν και κατά πάσα πιθανότητα ο Τεν Χαγκ δεν θα τον είχε στην 11άδα, ο Χάρι Μαγκουάιρ επιστρέφει τραυματίας στη Γιουνάιτεντ μετά το ματς της Αγγλίας με την Γερμανία, με το ντέρμπι κόντρα στη Σίτι νΆ απέχει μερικά 24ωρα.  



Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Μαγκουάιρ κι επιστρέφει με πρόβλημα στη Γιουνάιτεντ (vid)

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε βασικός και στα δυο τελευταία παιχνίδια των «τριών λιονταριών» στο φετινό Nations League με Ιταλία και Γερμανία. Η ήττα στο Μιλάνο έφερε τον υποβιβασμό, ενώ, στο ματς του «Γουέμπλεϊ» ο Μαγκουάιρ έκανε γκάφα για να επιτρέψει στα «πάντσερ» να προηγηθούν στο σκορ.

Αποχωρώντας από το γήπεδο μετά το τελικό 3-3, αφού το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκπληκτικό, ο διεθνής αμυντικός της Γιουνάιτεντ φανέρωσε τον μυϊκό του τραυματισμό το δεξί πόδι.

Είχαν μιλήσει γιΆ αυτό οι Κέιν και Σο, ωστόσο, ο ¶γγλος στόπερ έδειξε πως πράγματι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση της Δευτέρας με πόνο, σφίγγοντας τα δόντια για να μην αποχωρήσει από το ματς.

Τώρα επιστρέφει στη Γιουνάιτεντ τραυματίας ενόψει του ντέρμπι με τη Σίτι, όπως συνέβη και με τον Τζον Στόουνς στους «πολίτες».