Ο Σο έβαλε τέλος στα 500+ λεπτά αγώνα δίχως γκολ σε κανονική ροή! (vid)

Το γκολ του Λουκ Σο απέναντι στους Γερμανούς στην έναρξη της μεγάλης αντεπίθεσης της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» το βράδυ της Δευτέρας σήμανε και το φινάλε των … κάτι περισσότερο από έξι αγώνων δίχως να έχουν σκοράρει τα «τρία λιοντάρια» σε κανονική ροή!  



Ο Σο έβαλε τέλος στα 500+ λεπτά αγώνα δίχως γκολ σε κανονική ροή! (vid)

Το τελευταίο κανονικό γκολ που είχαν πανηγυρίσει οι ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο open-play, ήταν στο φιλικό ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, στις 29 του περασμένου Μαρτίου στο Λονδίνο.

Για να βρεθεί τέτοιο γκολ σε επίσημη διοργάνωση, θα πρέπει να γυρίσουμε περίπου έναν χρόνο πίσω, αφού ήταν το 79ο λεπτό της αναμέτρησης με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, στις 15/11/2021, όταν ο Μπουκάγιο Σακά έγραψε το τελικό και ιστορικό 10-0.

Οι Άγγλοι κατάφεραν να κερδίσουν το χειροκρότημα από τους οπαδούς τους παρά το γεγονός πως το ματς με την Γερμανία στο Nations League το βράδυ της Δευτέρας είχε στραβώσει για τα καλά. Η αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Λουκ Σο για την ολική ανατροπή, μέχρι εν τέλει ο Χάβερτς να γράψει το τελικό 3-3, σήμανε και το πρώτο γκολ των «τριών λιονταριών» στο open-play παιχνίδι έπειτα από 565 αγωνιστικά λεπτά!