Υπερασπίζονται τον Κέιν ο Μαγκουάιρ με τον Σο: «Έπαιξε το τελευταίο δεκάλεπτο με ένα πόδι!» (vids)

Την υπεράσπιση του Χάρι Μαγκουάιρ φαίνεται πως έχουν αναλάβει οι συμπαίκτες του στην Εθνική Αγγλίας, με τον Χάρι Κέιν και τον Λουκ Σο να βγαίνουν μπροστά και να επισημαίνουν πως ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο απέναντι στη Γερμανία με… ένα πόδι!



Υπερασπίζονται τον Κέιν ο Μαγκουάιρ με τον Σο: «Έπαιξε το τελευταίο δεκάλεπτο με ένα πόδι!» (vids)

Και εκεί που η κριτική προς τον Χάρι Μαγκουάιρ φαινόταν πως είχε ηρεμήσει, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν αγωνίζεται ως βασικός με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν και αρχηγός, δεν έχει θέση στο αρχικό σχήμα, μία κακή του εμφάνιση με την Εθνική Αγγλίας, ήταν αρκετή για να βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο.

Έκανε λάθος, εν συνεχεία υπέπεσε σε πέναλτι και παρά το γεγονός πως η Αγγλία επέστρεψε στο ματς, ο στόπερ των «κόκκινων διαβόλων», είναι και πάλι πρώτο θέμα με αρνητικό πρόσημο, στις αναλύσεις που αφορούν το ματς των «τριών Λιονταριών».

Για τον λόγο αυτό, τόσο ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, όσο και ο Χάρι Κέιν με τον Λουκ Σο, θέλησαν να τον προστατεύσουν, αναφέροντας πως δεν αντιλαμβάνονται την τόσο μεγάλη κριτική και επισημαίνοντας πως ο Μαγκουάιρ αγωνίστηκε με τραυματισμό στο φινάλε της τελευταίας αγωνιστικής του Nations League απέναντι στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, ο Χάρι Κέιν είπε:

«Έπαιξε τα τελευταία 5-10 λεπτά με τραυματισμό, με… ένα πόδι. Είμαι περήφανος για αυτόν!»

Παράλληλα, ο Λουκ Σο συμπλήρωσε πως άπαντες πρέπει να αποδεχθούν πως ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σημαντικός για την Εθνική Αγγλίας, με τον Ρις Τζέιμς να παραδέχεται το λάθος του, αλλά να τονίζει πως αυτά αποτελούν μέρος του παιχνιδιού.

Δημήτρης Μανάκος