Έξω ο ΤΑΑ, μπήκε για το ντεμπούτο ο Τόνεϊ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ άφησε εκτός πλάνων για το τελευταίο ματς του Nations League τον Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ και συμπεριέλαβε στο σχέδιο νίκης κόντρα στη Γερμανία τον Άιβαν Τόνεϊ που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.  



Έξω ο ΤΑΑ, μπήκε για το ντεμπούτο ο Τόνεϊ

Μετά και την ήττα (1-0) από την Ιταλία στο Μιλάνο, η Αγγλία υποβιβάστηκε στην League B του Nations League και απόψε αντιμετωπίζει την Γερμανία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι μετά από εκείνο του Euro του περασμένου καλοκαιριού.

Η αποστολή των «τριών λιονταριών» είναι να διορθώσουν όσο γίνεται τις εντυπώσεις και σε αυτή την προσπάθεια ο Άιβαν Τόνεϊ θα είναι παρών, έχοντας την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο με το ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Ο φορ της Μπρέντφορντ συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή, σε αντίθεση με τον Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ, Τζάροντ Μπόουεν, Φικάγιο Τομόρι και Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους.

Τιμωρημένος είναι ο Τζακ Γκρίλις.

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς, δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία παιχνίδια, έχει μετρήσει 495 αγωνιστικά λεπτά δίχως γκολ σε κανονική ροή αγώνα και είναι μια από τις δύο ομάδες που έχει πετύχει γκολ δίχως πέναλτι στο Nations League.