Πρώτη επίσημη νίκη για τη Σαρρή με τη Μπράιτον – Βασική η Ελληνίδα για 90 λεπτά!

Την πρώτη της νίκη με την φανέλα της Μπράιτον σημείωσε η Βεατρίκη Σαρρή στη Women Super League, με τους «γλάρους» να επικρατούν με 2-1 επί της Ρέντινγκ και την Ελληνίδα να είναι στην ενδεκάδα σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο!



Πρώτη επίσημη νίκη για τη Σαρρή με τη Μπράιτον – Βασική η Ελληνίδα για 90 λεπτά!

Το όνειρό της ζει στην Αγγλία η Βεατρίκη Σαρρή, η οποία μετά το ντεμπούτο της με τη φανέλα της Μπράιτον, στην 1η αγωνιστική της Women Super League απέναντι στην Άρσεναλ, αισίως αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση στο «Άμεξ».

Βρέθηκε και πάλι στην βασική ενδεκάδα των «γλάρων», στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αγωνίστηκε για 90 λεπτά και είδε την ομάδα της να επικρατεί με 2-1 της Ρέντινγκ, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο!

Το σκορ άνοιξε η Μιν στο 40ο λεπτό, το 2-0 έλαβε χώρα στο 80’, χάρη στο πρώτο γκολ της Ρόμπινσον με την φανέλα της Μπράιτον, ενώ ενδιάμεσα είχαν μεσολαβήσει μία καλή εκτέλεση φάουλ της Βεατρίκης Σαρρής στο 16’ και μία καλή στιγμή στο 47ο λεπτό, που η Ελληνίδα λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενες απλώς μείωσαν στο 94' με τη Γουέλινγκς, με το τελικό 2-1 να είναι γεγονός, ενώ θετικά κρίνεται το γεγονός πως για μόλις 45 εισιτήρια, η Μπράιτον δεν έκανε ατομικό ρεκόρ στην προσέλευση θεατών στις γυναίκες, με τους 5265 φίλους της, να είναι το απόλυτο (5.220 στο ματς με τη Ρέντινγκ)!

Κάπως έτσι, η Βεατρίκη Σαρρή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με τη Μπράιτον στην σεζόν, σε επίσημες αναμετρήσεις, και πλέον ακολουθεί το ματς του Λιγκ Καπ, σε μία εβδομάδα, απέναντι στην προηγούμενη ομάδα της, τη Μπέρμιγχαμ!

 

Δημήτρης Μανάκος