Η νίκη της Πορτογαλίας ήρθε... the United Way (vid)

Και τα τέσσερα (4-0) γκολ της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας απέναντι στην Τσεχία για το Nations League είχαν συμμετοχή από ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από συνεργασία «κόκκινου διαβόλου» και  ... «κόκκινου», με τους Κριστιάνο και Ζότα να βάζουν πάνω απ' όλα το καλό της φανέλας με το εθνόσημο. 



Η νίκη της Πορτογαλίας ήρθε... the United Way (vid)

Ο Νταλότ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει ήδη δείξει τα τρομερά σημάδια βελτίωσης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει ξαναβρεί τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Έρικ Τεν Χαγκ και αυτά τα μετέφερε και στις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. 

Στην Τσεχία, οι Πορτογάλοι έφτασαν στο τελικό 4-0, με τον Νταλότ να σκοράρει δυο φορές, τη μια εξ αυτών από ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες. 

Ο δεύτερος αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» - αν και τώρα που ο Μαγκουάιρ έχει παραγκωνιστεί εμφανίζεται συνεχώς εκείνος με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο - συνεχίζει σταθερά και κατάφερε με τη φανέλα της Πορτογαλίας τόσο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όσο φυσικά και να βοηθήσει στο «σερβίρισμα» για τον δεξιό μπακ που είναι και συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ. 

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εκείνος έφτιαξε το τέταρτο γκολ το οποίο σημειώθηκε από τον Ζότα. Ο τελευταίος μπορεί ν' αγωνίζεται στην μεγαλύτερη αντίπαλο του κλαμπ του Μάντσεστερ επί αγγλικού εδάφους, τη Λίβερπουλ, αλλά φυσικά όλα αυτά πηγαίνουν... περίπατο όταν πρόκειται για το καλό της εθνικής ομάδας.