Συνεχίζουν να γράφουν ιστορία οι γυναίκες: Περίπου 50.000 οπαδοί στο Άρσεναλ - Τότεναμ στο «Έμιρεϊτς»!

Το γυναικείο πρωτάθλημα της Αγγλίας έκανε ρεκόρ προσέλευσης οπαδών στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου το απόγευμα του Σαββάτου, με τις Άρσεναλ και Τότεναμ να παίζουν μπροστά σε περίπου 50.000 ανθρώπους που βρέθηκαν στις εξέδρες. Συνεχίζουν να γράφουν ιστορία οι γυναίκες: Περίπου 50.000 οπαδοί στο Άρσεναλ - Τότεναμ στο «Έμιρεϊτς»!

Με τις γυναίκες της Αγγλίας να έχουν καταφέρει να κατακτήσουν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το φετινό καλοκαίρι, στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική επιτυχία της χώρας μετά το Μουντιάλ των ανδρών το '66, το πρωτάθλημα της WSL είναι πλέον κάτι παραπάνω από ελκυστικό προϊόν για τους οπαδούς. 

Αυτό αποδείχθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου διεξήχθη μπροστά σε 47.367 οπαδούς, με τον συγκεκριμένο αριθμό ν' αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε αναμέτρηση της Λίγκας! 

Η Άρσεναλ διέλυσε την Τότεναμ με το εμφατικό 4-0 και το μεγάλο ματς θα μείνει στην ιστορία για το πλήθος των οπαδών που βρέθηκαν στο «Έμιρεϊτς» ώστε να παρακολουθήσουν τις προσπάθειεις των κοριτσιών των δύο κλαμπ της πρωτεύουσας.