Εθνική Αγγλίας: Το «It’s coming home» έγινε… «Gareth, we’ve got a problem» και οι 59 ημέρες για το Μουντιάλ, μοιάζουν λίγες!

Πέμπτη αγωνιστική του Nations League. Πέμπτο ματς που δεν κερδίζει η Αγγλία, η οποία ένα χρόνο μετά τον τελικό του EURO, βιώνει τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία του θεσμού, έχοντας συγκεντρώσει 2 βαθμούς σε 495 λεπτά. Στον ίδιο χρόνο, δεν έχει καν καταφέρει να σκοράρει, σε κανονική ροή αγώνα. Τα αρνητικά ρεκόρ είναι πολλά και ο χρόνος μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λιγοστεύει… επικίνδυνα για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!Εθνική Αγγλίας: Το «It’s coming home» έγινε… «Gareth, we’ve got a problem» και οι 59 ημέρες για το Μουντιάλ, μοιάζουν λίγες!

Μία ακόμη εμφάνιση της Αγγλίας στο Nations League και ένα ακόμη ματς που απέδειξε πως τα «Τρία Λιοντάρια» του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, όχι μόνο δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά έχουν και βασικά προβλήματα να λύσουν, 59 ημέρες ακριβώς, πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του θεσμού, ανέδειξε για ακόμη μία φορά πως κάτι δεν βαίνει προς την σωστή κατεύθυνση, με τον Χάρι Κέιν να είναι ο μοναδικός που «διασώθηκε» από το… ναυάγιο της Αγγλίας, που για 5η διαδοχική φορά, δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανονική διάρκεια την Ιταλία.

Το πρόβλημα δεν είναι όμως το γεγονός πως οι τέσσερις σερί ισοπαλίες μεταξύ τους «έσπασαν», αλλά το ότι η ομάδα που πριν από ένα χρόνο, διεκδικούσε το EURO, έχοντας φτάσει τελικό στο «σπίτι» της, πλέον γνώρισε τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία του Nations League και ενδέχεται να αντιμετωπίσει την Ελλάδα, στον θεσμό του 2023-23.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο BNSports.gr