Η Γιουνάιτεντ έφτασε να χάνει 2 εκατ. κάθε εβδομάδα, στα ύψη το επίπεδο των μισθών!

Πολλή δουλειά χρειάζεται ακόμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να νοικοκυρέψει τα οικονομικά της. Παρουσίασε αύξηση στην οικονομική ζημιά αυξημένη κατά 23 εκατ.λίρες, ενώ, τα έξοδα για τους μισθούς είναι τα μεγαλύτερα σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ!   



Η Γιουνάιτεντ έφτασε να χάνει 2 εκατ. κάθε εβδομάδα, στα ύψη το επίπεδο των μισθών!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωστοποίησαν τα οικονομικά τους στοιχεία που αντιστοιχούν στο τελευταίο μέρος του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2022. 

Όπως παρουσιάζεται, την περασμένη σεζόν ο σύλλογος έφτασε να χάνει 2 εκατ.λίρες σε εβδομαδιαία βάση, η οικονομική ζημιά αυξήθηκε κατά 23 εκατ.λίρες σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά, ενώ, η κατάσταση με τους μισθούς έχει... ξεφύγει. 

Πιο συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ διαθέτει το ποσό των 384,2 εκατομμυρίων για να πληρώνει σε απολαβές, έχοντας το υψηλότερο κόστος στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας και την αμέσως προηγούμενη επίδοση στην οποία είχε φτάσει η Μάντσεστερ Σίτι! 

Οι «πολίτες» είχαν φτάσει να δίνουν για μισθούς 355 εκατομμύρια και οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεπέρασαν αυτό τον αριθμό. Φυσικά, η αύξηση έγκειται και στο γεγονός πως αποκτήθηκαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζέιντον Σάντσο και Ραφαέλ Βαράν, με το ποσοστό της ανόδου να φτάνει στο 19,1%. 

Το ποσό για την απόλυση του Σόλσκιερ, την αποχώρηση του Ράνγκνικ και τις αποζημιώσεις των συνεργατών του όπως ορίζονταν από τα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί, ανήλθαν στα 24,7 εκατομμύρια λίρες!