Ο Νέιθαν Πάτερσον αποχώρησε με φορείο και ο Λάμπαρντ χάνει τον βασικό δεξιό μπακ του!

Άσχημα είναι τα νέα που προέκυψαν στο «στρατόπεδο» της Έβερτον κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Σκωτίας με την Ουκρανία, με τον Νέιθαν Πάτερσον να αποχωρεί με φορείο και τον Φρανκ Λάμπαρντ να χάνει τον βασικό δεξιό μπακ του, που έχει παίξει και στα 7 φετινά ματς της Premier League!



Ο Νέιθαν Πάτερσον αποχώρησε με φορείο και ο Λάμπαρντ χάνει τον βασικό δεξιό μπακ του!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων για τον Φρανκ Λάμπαρντ και την Έβερτον, καθώς είδαν τον Νέιθαν Πάτερσον να αποχωρεί με φορείο από την αναμέτρηση!

Ο δεξιός μπακ των «ζαχαρωτών» στην 11η συμμετοχή του με τη φανέλα της χώρας του, χτύπησε στο 26ο λεπτό, δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του, έφυγε από το γήπεδο με φορείο και ο Στιβ Κλαρκ με δήλωσή του, έδειξε να είναι ανήσυχος, λέγοντας πως θα μάθουμε σύντομα.

Ουδείς γνωρίζει πώς είναι τα πράγματα στο «στρατόπεδο» της Έβερτον την δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς μετά τον τραυματισμό του Τζόρνταν Πίκφορντ και του Κάλβερτ Λιούιν, η ατυχία συνεχίζεται, μιας και ο Νέιθαν Πάτερσον είχε αγωνιστεί ως βασικός σε όλα τα ματς, βγάζοντας μάλιστα 7 ενενηντάλεπτα!

Δημήτρης Μανάκος