Πιο ενεργός στη δημιουργία ευκαιριών/γκολ ο Τσιμίκας από τον Ρόμπερτσον!

Ο Κώστας Τσιμίκας κοντράρει στα ίσια τον Άντι Ρόμπερτσον στις σκέψεις του Γιούργκεν Κλοπ για το αριστερό άκρο της άμυνας κάθε φορά, με τον Greek Scouser όμως να έχει καλύτερη επίδοση στη συμμετοχή στο κομμάτι δημιουργίας ευκαιριών ή καταστάσεων που οδηγούν σε γκολ!  



Πιο ενεργός στη δημιουργία ευκαιριών/γκολ ο Τσιμίκας από τον Ρόμπερτσον!

Ο «Τσίμι» είχε πάρει φανέλα βασικού στο ματς με τον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ λίγο πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και μάλιστα, είχε κάνει και την ασίστ στον Μάτιπ για το τελικό 2-1.

Θα έπαιρνε συνέχιζε και στο ντέρμπι με την Τσέλσι, αλλά αυτό αναβλήθηκε λόγω αδυναμίας της Αστυνομίας να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του ματς, ελέω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καταφέρει μέχρι και αυτή τη στιγμή με τις εμφανίσεις του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να έχει καταγράψει 5,44 ενέργειες που δημιουργούν συνθήκες για τελική προσπάθεια ανά 90 λεπτά.

Αυτή η επίδοση είναι στο διπλάσιο από την τιμή που έχει ο Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος έχει μείνει στις 2,44 ενέργειες για ευκαιρία σκοραρίσματος ανά 90’.

Σε ό,τι αφορά το γκολ, ο Έλληνας φουλ μπακ έχει 1,34 ενέργειες/90', έχοντας κινηθεί υψηλότερα από τις 0,22 του «Ρόμπο» για την ποδοσφαιρική χρονιά που διανύουμε και πιο συγκεκριμένα μέχρι το σημείο που έχουμε βρεθεί.