Αποζημίωση στους εργάτες του Κατάρ και ενημέρωση για τα δικαιώματά τους ζητάει η Αγγλία!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας αναλαμβάνει επιτέλους δράση για το Μουντιάλ του Κατάρ! Ζητάει αποζημίωση προς όσους εργάτες στα γήπεδα του Κατάρ έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον αρνητικό αντίκτυπο των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης εκεί και απαιτείται ενημέρωση για το κομμάτι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!  



Αποζημίωση στους εργάτες του Κατάρ και ενημέρωση για τα δικαιώματά τους ζητάει η Αγγλία!

Ένα δίμηνο απομένει για να γίνει το Κατάρ, το κέντρο του ποδοσφαιρικού κόσμου για έναν μήνα, αφού το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται για πρώτη φορά στα χρονικά, μέσα στον χειμώνα.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας αποφάσισε να δείξει ότι συμπάσχει με τον προβληματισμό και τις απορίες που έχουν προκληθεί για όσα συμβαίνουν στη διοργανώτρια χώρα ενόψει της διεξαγωγής του Μουντιάλ.

Ζήτησε να προσφερθεί αποζημίωση προς όσους εργάτες έχουν αντιμετωπίσει αρνητικό αντίκτυπο από τις κακές συνθήκες εργασίες στα γήπεδα του Κατάρ. Επιπλέον, η FA απαίτησε ενημέρωση για το κομμάτι της εξασφάλισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Επιπροσθέτως, σε αυτό το πλαίσιο προκειμένου να περάσει το μήνυμα εξάλειψης των διακρίσεων, τα «τρία λιοντάρια» στο Μουντιάλ θα έχουν περιβραχιόνιο υπέρ της ενότητας των ανθρώπων.