Η Πρέμιερ Λιγκ γεμίζει την Βραζιλία με γκολ για το Μουντιάλ του Κατάρ

Ναι, υπάρχει ο Νεϊμάρ που φέτος στην Παρί πρωταγωνιστεί και έχει πάρει πάνω του το καθήκον του σκοραρίσματος. Όμως, οι Βραζιλιάνοι της Πρέμιερ Λιγκ έχουν ξεκινήσει … πετώντας φωτιές στη φετινή σεζόν, με την «σελεσάο» να είναι έτοιμη να τους εκμεταλλευτεί στο έπακρο σε δυο μήνες από τώρα.  



Η Πρέμιερ Λιγκ γεμίζει την Βραζιλία με γκολ για το Μουντιάλ του Κατάρ

Το Μουντιάλ του Κατάρ απέχει ελάχιστες μέρες πλέον και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει σταδιακά να το βάλουν στο μυαλό τους και την ψυχοσύνθεσή τους.

Ναι μεν οι υποχρεώσεις του με τα κλαμπ θα είναι τόσο έντονες μέχρι τον Νοέμβρη που δεν θα προλαβαίνουν να σκεφτούν πολλά πράγματα παραπάνω, όμως, η εθνική ομάδα της Βραζιλίας ελπίζει πως αν τους έχει όλους υγιείς, θα μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα 11 τέρματα του «Νέι» κάνουν παρέα σε αυτά των Μαρτινέλι και Γκαμπριέλ Ζεσούς που έχουν εμφανιστεί εξαιρετικοί για την Άρσεναλ. Ο Ριτσάρλισον έχει ήδη 4 G/A στην Έβερτον, ο Άντονι έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε όσα ματς έχει προλάβει να παίξει και στον Άγιαξ και στην Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν.

Φυσικά ίσως ουδείς να περίμενε από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να έχει συμμετοχή σε 6 γκολ για τη Λίβερπουλ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ, υπάρχουν επίσης και οι φοβεροί και τρομεροί Ραφίνια και Βινίσιους σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα.

Ειδικά ο επιθετικός των «μερένγκες» που συνεχίζει τους χορούς του δίχως να λογαριάζει από τις απειλές των αντιπάλων – κυρίως της Ατλέτικο – δείχνει πως μπορεί φέτος ν’ αναδειχθεί σε ήρωα για την «σελεσάο».