Τσιμίκας: «Καλύτερο το ... Τσίμι, Τσίμι από το κανονικό τραγούδι!»

Tsimi, Tsimi, Tsimi, our Kostas Tsimikas… Και πώς να μην σου αρέσει ένα τέτοιο τραγούδι; Ένα τραγούδι αφιερωμένο στον «δικό» μας Κώστα Τσιμίκα, που ζει το όνειρό του στην Λίβερπουλ και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων της ομάδας!  



Τσιμίκας: «Καλύτερο το ... Τσίμι, Τσίμι από το κανονικό τραγούδι!»

Το όνειρό του ζει στην Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχει ταυτιστεί με τον κόσμο και δεν μπορεί παρά να είναι υπερήφανος που προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας και ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας. Το «Tsimi,Tsimi,Tsimi» άλλωστε, έχει γίνει σύνθημα στο στόμα των οπαδών των «κόκκινων», την ώρα που ο Greek Scouser κλήθηκε να σχολιάσει τόσο αυτό, όσο και το ψευδώνυμό του, το οποίο έχει κάνει τον γύρο της Αγγλίας.

Είτε γιατί σκόραρε στον τελικό του FA Cup το κρίσιμο πέναλτι και «χάρισε» στην Λίβερπουλ το πρώτο της μετά το 2013, είτε γιατί έχει… ασίστ σε κάθε ματς που αγωνίζεται, είτε γιατί πανηγυρίζει με τον τρόπο που αισθάνεται, μπροστά στους φίλους της Λίβερπουλ, οι οποίοι ουκ’ ολίγες φορές, τον συγκρίνουν με τον Άντι Ρόμπερτσον.

Σε δηλώσεις του λοιπόν ο Κώστας Τσιμίκας είπε:

Αναφορικά με το Greek Scouser: «Μου το είπε ένας γυμναστής της ομάδας και με το που το άκουσα, μου άρεσε πάρα πολύ. Αυτομάτως, πήγα και το πρόσθεσα στο Instagram. Συνέβησαν όλα… αυτόματα»!

Για το τραγούδι των οπαδών της Λίβερπουλ με το όνομά του: «Είναι καλύτερο από το original τραγούδι. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για αυτό και κάνει την περίοδο που διανύω στην Λίβερπουλ, ακόμη πιο ξεχωριστή.»

Δημήτρης Μανάκος