Γουλβς-Νιούκαστλ 1-2(vid)
Συνέχεια στο εκπληκτικό της ξεκίνημα φέτος έδωσε η Νιούκαστλ. Έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τους Ντεμπά Μπα και Τζόναθαν Γκουτιέρεζ πέρασε νικηφόρα από το «Μολινό» με σκορ 2-1 χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Συγκινητικό μήνυμα, πρώτη ανάρτηση της γυναίκας του Ντιόγο Ζότα, έναν μήνα μετά τον γάμο τους και τρεις εβδομάδες μετά το τραγικό γεγονός της απώλειας του.
Τέσσερις ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ρούμπεν Αμορίν να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα και να τους αφήνει εκτός προετοιμασίας. Διαφορετική περίπτωση ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος θα ενσωματωθεί αργότερα, για προσωπικούς λόγους.
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι έτοιμος να αφήσει την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι και να κάνει μια νέα αρχή στο εξωτερικό, με σύλλογο του Champions League, μετά τον ανεπιτυχή δανεισμό του στην Άρσεναλ τη σεζόν 2024-25. Επέστρεψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά το τέλος του ενός έτους, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλε» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η νέα σεζόν θα τον βρει εκτός Premier League.
Ο δεύτερος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Αλεξάντερ Ίσακ, συνεχίζει να απασχολεί τη Λίβερπουλ, την ώρα που στη Νιούκαστλ μένει εκτός δράσης. Δεν χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με τη Σέλτικ, όπου η ομάδα του έχασε με 4-0, ενώ τρεις μέρες μετά, εξακολουθεί να προπονείται μόνος του - όπως αποτυπώνει και η φωτογραφία που διέρρευσε.