Βασική η Βεατρίκη Σαρρή στην πρεμιέρα της Women’s Super League – Ντεμπούτο με τη Μπράιτον!

Την πρώτη της επίσημη αναμέτρηση αναμένεται να δώσει η Βεατρίκη Σαρρή με τη φανέλα της Μπράιτον, με την Ελληνίδα να ξεκινά στην βασική ενδεκάδα των «γλάρων», στην πρεμιέρα της Womens Super League απέναντι στην Άρσεναλ, φορώντας το νούμερο 7 και ελπίζοντας να κάνει ξανά, ό,τι και πριν από λίγους μήνες με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ!



Βασική η Βεατρίκη Σαρρή στην πρεμιέρα της Women’s Super League – Ντεμπούτο με τη Μπράιτον!

Η πρεμιέρα της Women’s Super League είναι γεγονός και από τη στιγμή που αυτή έχει έντονο ελληνικό στοιχείο, αυτομάτως γίνεται ακόμη πιο πολύ ενδιαφέρουσα. Ο λόγος; Διότι στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος, μεταξύ της Μπράιτον και της Άρσεναλ, στην έδρα των «κανονιέρηδων», κάνει ντεμπούτο η Βεατρίκη Σαρρή!

Η Ελληνίδα, που υπέγραψε στη Μπράιτον τριετές συμβόλαιο, επιλέχθηκε να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με τους «γλάρους», κόντρα σε μία ομάδα που την έχει «πληγώσει» παλαιότερα, με το γκολ της απέναντι στη Μπέρμιγχαμ.

Θυμίζουμε πως και για αυτό αλλά και για τη μέχρι τώρα εμπειρία της στη Μπράιτον, η Βεατρίκη Σαρρή έχει μιλήσει αποκλειστικά στο England365!

Δημήτρης Μανάκος