Όλνταμ: Η μοναδική ομάδα της Premier League που παίζει στη National League, απέλυσε τον προπονητή της!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Όλνταμ αποτελεί και επίσημα ο Τζον Σέρινταν, με τη μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί στην Premier League και τώρα βρίσκεται σε μη επαγγελματική κατηγορία, να αλλάζει τον προπονητή της μετά από 29 αναμετρήσεις!



Όλνταμ: Η μοναδική ομάδα της Premier League που παίζει στη National League, απέλυσε τον προπονητή της!

Πρόκειται για τη μοναδική αγγλική ομάδα που έχει αγωνιστεί στην Premier League, αλλά έχει καταλήξει να αγωνίζεται σε μη επαγγελματική κατηγορία. Ο λόγος φυσικά για την Όλνταμ, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι από τη League Two στην 5η κατηγορία του  «Νησιού» και είχε στο τιμόνι της στις τελευταίες αγωνιστικές τον Τζον Σέρινταν.

Ωστόσο, ο 57άχρονος προπονητής, δεν βρίσκεται πλέον στην τεχνική της ηγεσία, με την Όλνταμ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μαζί του έπειτα από 29 ματς και 7 νίκες, με ισάριθμες ισοπαλίες.

Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα τον διαδεχθεί και θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επιστροφής της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 16η θέση, με 8 βαθμούς σε 8 ματς και 12 γκολ παθητικό.

Δημήτρης Μανάκος