Ντεμπούτο στην εποχή Πότερ με… ισοπαλία

«Μπλόκο» της Σάλτσμπουργκ και ψυχρολουσία στο Λονδίνο για τη Τσέλσι και τον Γκρέιαμ Πότερ στο ντεμπούτο του (1-1). 



Ντεμπούτο στην εποχή Πότερ με… ισοπαλία

Η Τσέλσι υποδέχθηκε την Σάλτσμπουργκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 2η αγωνιστική του Champions League και ο Γκρέιαμ Πότερ έκανε ποδαρικό με… ισοπαλία.

Στα της αναμέτρησης, η Τσέλσι μπήκε με αρκετή διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δυσκολεύτηκε να μπει στη περιοχή και να απειλήσει, παρά την απόλυτη υπεροχή της. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό από την πρώτη της ευκαιρία που ήρθε στο 38ο λεπτό από το σουτ του Μάουντ που κατέληξε λίγο άουτ.

Μάλιστα και ο Στέρλινγκ είχε ευκαιρία να βρει δίχτυα, όμως πιο κοντά σε αυτά ήταν η Σάλτσμπουργκ με τον Σέσκο να δοκιμάζει τον Κέπα, αλλά το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Τσέλσι δεν χρειάστηκε πολλά λεπτά για να λύση τον «γόρδιο δεσμό», καθώς ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με πολύ όμορφο πλασέ εξουδετέρωσε τον Κουν, με αποτέλεσμα οι «μπλε» να σκοράρουν το πρώτου γκολ στην εποχή Πότερ.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για το τρίποντο, διότι ο Οκαφόρ «πάγωσε» το Λονδίνο με το πλασέ του και η εποχή Πότερ στους «μπλε» ξεκίνησε με ισοπαλία.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κέπα, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα (82' Ζιγιέχ), Σίλβα, Κουκουρέγια, Μάουντ, Κόβασιτς (81' Γκάλαχερ), Ζορζίνιο, Στέρλινγκ (84' Πούλισικ), Ομπαμεγιάνγκ (66' Μπρόγια), Χάβερτς (66' Λόφτους-Τσικ)

Σάλτσμπουργκ: Κουν, Μπερνάρντο, Καπάλντο, Ντέντις, Σέσκο, Κιέργκαρντ, Όκαφορ, Παύλοβιτς, Σιάλντ, Σούσιτς, Ούλμερ

 

Φοίβος Πεφάνης