Κλοπ για Μπόελι και... All-Star Game: «Αν βρει ημερομηνία ας με πάρει τηλέφωνο, ξεχνάει ότι στις ΗΠΑ κάθονται... τέσσερις μήνες»! (vid)

Σχεδόν δεν πίστευε στ' αυτιά του ο Γιούργκεν Κλοπ όταν άκουσε από τους δημοσιογράφους να του αναφέρουν τις σκέψεις του αφεντικού της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, αναφορικά με ένα... πιθανό All-Star Game στην Πρέμιερ Λιγκ! 



Κλοπ για Μπόελι και... All-Star Game: «Αν βρει ημερομηνία ας με πάρει τηλέφωνο, ξεχνάει ότι στις ΗΠΑ κάθονται... τέσσερις μήνες»! (vid)

Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι έπεσε στο τραπέζι κάτι τέτοιο, ακόμα και σαν σενάριο, από τη στιγμή που γίνεται πραγματική μάχη ακόμα και για να βγει το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ.

«Σκεφτείτε μια ομάδα με παίκτες των Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Έβερτον μαζί και παίκτες των Άρσεναλ και Τότεναμ να παίζουν παρέα...» σχολίασε χαρακτηριστικά και περισσότερο επιχείρησε με πλάγιο και ευγενικό τρόπο να δείξει πως θεωρεί ότι ο Μπόελι ακόμα δεν έχει καταλάβει πόσο ζόρικα είναι τα πράγματα με το αγγλικό πρωτάθλημα. 

«Όταν βρει κενή ημερομηνία ας με πάρει ένα τηλέφωνο. Ξεχνάει ότι στις ΗΠΑ έχουν και διάλειμμα τεσσάρων μηνών και είναι χαρούμενοι να παίξουν το All-Star. Θα φέρει και τους Harlem Globetrotters;

Δεν είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θέλει να το δει αυτό... Σκεφτείτε μια ομάδα με παίκτες των Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Έβερτον μαζί, αλλά και παίκτες των Άρσεναλ και Τότεναμ μαζί... Θα έχει ενδιαφέρον αυτό! Αλήθεια τώρα, το είπε; Ενδιαφέρον!» ήταν τα λόγια του Κλοπ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης