Ανανεώνει κάθε πόστο της Τσέλσι ο Μπόελι, μίλησε και με Κάμπος και ετοιμάζει νέο χορό εκατομμυρίων για τον Γενάρη!

Επιχείρηση αναδιοργάνωση σε κάθε πόστο της Τσέλσι από τον Τοντ Μπόελι που εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την δομή που είχε ο σύλλογος μέχρι πρότινος! Μίλησε με τον Λουίς Κάμπος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, ετοιμάζονται νέες δαπανηρές κινήσεις για το ρόστερ τον χειμώνα .



Ανανεώνει κάθε πόστο της Τσέλσι ο Μπόελι, μίλησε και με Κάμπος και ετοιμάζει νέο χορό εκατομμυρίων για τον Γενάρη!

Το νέο μεγάλο αφεντικό των «μπλε» του Λονδίνου αλλάζει και ανανεώνει σε κάθε τομέα το κλαμπ, ώστε να βάλει παντού την σφραγίδα του μετά το τέλος της εποχής του Ρομάν Αμπράμοβιτς. 

Η θέση του αθλητικού διευθυντή είναι εκείνη στην οποία έχει επικεντρωθεί αυτό τον καιρό μετά την απόλυση του Τούχελ από τον πάγκο και την πρόσληψη του Γκρέιαμ Πότερ. 

Οι Times αναφέρουν ότι ο Μπόελι μίλησε με τον Λουίς Κάμπος που μόλις πριν από λίγους μήνες ανέλαβε τη θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή στην Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα ο Αμερικανός επιχειρηματίας τον θέλει στο «Στάφορντ Μπριτζ». 

Παράλληλα γίνεται λόγος για αποφάσεις που θα αφορούν και τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ετοιμάζοντας νέο χορό εκατομμυρίων μετά από αυτόν που έλαβε χώρα το καλοκαίρι και έφτασε στα 260 εκατ.λίρες. 

Κώστας Ζάλιαρης