Η Ελλάδα στη μάχη του SOCCA World Cup!

H ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου ξεκινά την Κυριακή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης – Όλοι οι αγώνες ζωντανά στο Cosmote Sport. 



Η Ελλάδα στη μάχη του SOCCA World Cup!

Με ακμαίο ηθικό και διάθεση για διάκριση, η ελληνική ομάδα ρίχνεται στη μάχη του Παγκόσμιου Κυπέλλου μίνι ποδοσφαίρου της Ουγγαρία.

Το SOCCA World Cup θα διεξαχθεί για πρώτη φορά μετά την υποδειγματική διοργάνωση που έγινε στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην οποία η ελληνική ομάδα είχε κατακτήσει πανηγυρικά την 3η θέση στον κόσμο. Φέτος, το ταξίδι ξεκινά από τον όμιλο, στον οποίο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, την Κροατία, το Ιράν και τη Χιλή.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαστάκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ Soccer Club και θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας στο φιλικό του Σαββάτου, 10/9 απέναντι στην Ινδία.

Την επόμενη μέρα, η ελληνική ομάδα κάνει το ντεμπούτο της στη διοργάνωση απέναντι στην Ισπανία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (ζωντανή μετάδοση από το Cosmote Sport 9 HD):

11/9 20:00          Ισπανία-Ελλάδα

12/9 20:00          Ελλάδα-Κροατία

13/9 18:00          Ελλάδα-Ιράν

15/9 18:00          Ελλάδα-Χιλή

Τόσο κατά την προετοιμασία της, όσο και στη διάρκεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο SOCCA World Cup 2022, η ελληνική Ομάδα είχε και θα έχει στο πλευρό της τον ΟΠΑΠ, τον Μεγάλο Χορηγό της, που στηρίζει την προσπάθειά της να ανέβει στο βάθρο για ακόμη μια φορά. Η επίσημη αγαπημένη έχει τις ευχές όλων των Ελλήνων για καλή επιτυχία και η αναμονή να τη δούμε να επιστρέφει στο γήπεδο είναι πλέον μεγάλη!