Τσέλσι: Με άμυνα 180 εκατ.ευρώ, έχει ένα clean sheet σε 7 παιχνίδια!

Διόλου τιμητική η επίδοση της προβληματικής Τσέλσι τη φετινή σεζόν, με τον Τόμας Τούχελ να έχει διαθέσει τεράστιο ποσό για την ενίσχυση της άμυνας και την ομάδα ν' αδυνατεί να δείξει την δυναμική της.  



Τσέλσι: Με άμυνα 180 εκατ.ευρώ, έχει ένα clean sheet σε 7 παιχνίδια!

Οι «μπλε» υπέστησαν ήττα – σοκ από την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα των φετινών ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Κροάτες να «χτυπούν» την αμυντική τριπλέτα των Λονδρέζων στα πρώτα λεπτά και το λάθος του Κουλιμπαλί ώστε να σκοράρουν και να πάρουν όλους τους βαθμούς από το ματς της Τρίτης.

Στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η Τσέλσι σε Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει μονάχα ένα clean sheet κι αυτό ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το πολύ δύσκολο 1-0 επί της Έβερτον που είχε σημειωθεί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζορζίνιο.

Ο Τούχελ αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με μεσαία γραμμή που δεν είχε «κόφτη» ούτε για δείγμα και το δίδυμο των Κόβασιτς και Μάουντ δεν μπορούσε να προσαρμοστεί για να σταματήσει τη μπάλα προτού φτάσει στο μισό γήπεδο των φιλοξενούμενων.

Με 65 εκατομμύρια για τον Κουκουρέγια, 38 εκατ.ευρώ για τον Κουλιμπαλί και 80 εκατ. για τον Φοφανά, το γεγονός πως η εστία των «μπλε» έχει παραβιαστεί στα 6 από τα 7 φετινά ματς, είναι μεγάλο πρόβλημα...

 

Κώστας Ζάλιαρης