Μεταγραφή συγκίνησης: Η Έξετερ Σίτι δίνει «ζωή» στον αριθμό 9 από τον… πατέρα Στάνσφιλντ στον γιο!

Η Έξετερ Σίτι 12 χρόνια μετά από τον θάνατο του Άνταμ Στάνσφιλντ και την απόσυρση το αριθμού «9», προχωράει στο δανεισμό του γιου του, Τζέι, από τη Φούλαμ, ο οποίος θα φοράει τον συγκεκριμένο αριθμό, και προκαλεί σε όλους μεγάλη συγκίνηση.Μεταγραφή συγκίνησης: Η Έξετερ Σίτι δίνει «ζωή» στον αριθμό 9 από τον… πατέρα Στάνσφιλντ στον γιο!

Ο άλλοτε σέντερ φορ της Έξετερ, Άνταμ Στάνσφιλντ, έφυγε από τη ζωή το 2010 σε ηλικία 31 ετών, αφού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας.

Οδηγώντας τον σύλλογος στην απόφαση να αποσύρει τη φανέλα του, που είχε το «9» στη πλάτη, καθώς το σοκ ήταν μεγάλο για την οικογένεια των «Grecians», μετά την απώλειά του.

Ωστόσο, 12 χρόνια μετά, ο γιος του, Τζέι, θα ξεκρεμάσει τη φανέλα με το νούμερο «9» και ο 19χρονος, δανεικός από τη Φούλαμ, θα αγωνίζεται με την ομάδα που αγάπησε όσο κανείς άλλος τον πατέρα του. 

Μία κίνηση που έχει συγκλονίσει τα social media, προκαλώντας παράλληλα μεγάλη συγκίνηση με την απόφαση του Τζέι Στάνσφιλντ που άφησε ομάδα της Premier League για να μετακομίσει στη League One.

 

Φοίβος Πεφάνης