Λιντς: «Γκρεμίζει» ό,τι έχτισε τις πρώτες αγωνιστικές

Η Λιντς διασύρθηκε από τη Μπρέντφορντ (5-2), η άμυνά της τιμωρήθηκε σκληρά για τα λάθη της και ο Τζέσι Μαρς βλέπει μία άλλη ομάδα από αυτή που παρουσιάστηκε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη Premier League. 



Λιντς: «Γκρεμίζει» ό,τι έχτισε τις πρώτες αγωνιστικές

Τα «παγώνια» μετά την ήττα με 5-2 από τη Μπρέντφορντ στο «Community» για την 6η αγωνιστική, επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε… πτώση. Μιας και από την 4η αγωνιστική και έπειτα, μετράει δύο ήττες από Μπράιτον (1-0), Μπρέντφορντ (5-2) και μία ισοπαλία με Έβερτον (1-1). 

Άσπρο… μαύρο σε σχέση με τις πρώτες εμφανίσεις της Λιντς, εκεί όπου νίκησε με ανατροπή τη Γουλβς (2-1), βγήκε ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον (2-2) όντας καλύτερη και κυριότερο διέλυσε τη Τσέλσι με 3-0!

Δείχνοντας ότι η Λιντς που τη περσινή σεζόν τη γλίτωσε (με κάθε επισημότητα) στο 90+ με το «χρυσό» γκολ του Χάρισον, θα παραμείνει… αέρα στη φετινή Premier League.

Ωστόσο, αυτή είναι η μαγεία του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς παρά τη πολλά υποσχόμενη εκκίνηση, παρουσιάζονται νέα προβλήματα που ο Μαρς καλείται να λύσει, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στην σημαντική αναμέτρηση επί της Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Δευτέρας (12/09, 22:00). 

 

Φοίβος Πεφάνης