Football League Preview

Πλήρης δράση στις τρεις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας! Η Πρέμιερ Λιγκ τραβάει πάνω της τα φώτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο εκεί γίνονται αγώνες. Τα γήπεδα στο Νησί παίρνουν φωτιά το Σάββατο και το england365.gr σας κρατάει σε εγρήγορση.



Football League Preview

Championship: 10η αγωνιστική

Ο τελευταίος αγώνας της ημέρας είναι και το ντέρμπι της αγωνιστικής με την Λέστερ να υποδέχεται την Ντέρμπι. Στα άλλα ματς της ημέρας η πρωτοπόρος Σαουθάμπτον (Γουότφορντ εντός) έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο από την συγκάτοικο στην κορυφή Μίντλεσμπρο (Ρέντινγκ εκτός).

Δείτε το preview του πρωταθλήματος



League One: 11η Αγωνιστική

Ντέρμπι κορυφής επιφυλάσσει η 11η αγωνιστική της League One με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Τσάρλτον. Ευκαιρία για την Πρέστον να εκμεταλλευτεί στραβοπάτημα των πρώτων επικρατώντας της ουραγού Λέιτον Όριεντ εκτός έδρας.

Δείτε το preview του πρωταθλήματος



League Two: 11η Αγωνιστική

Από την έδρα της Τορκί πρέπει να περάσει αλώβητη η Μόρκαμ αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της League Two. Θεωρητικά πιο εύκολο το έργο της Κρόουλι που ακολουθεί ένα βαθμό πιο πίσω και υποδέχεται την Πλίμουθ.

Δείτε το preview του πρωταθλήματος