Γκολ ο Σεντ Μαξιμίν και… 1-1 στο Γουλβς – Νιούκαστλ πάνε «πακέτο»! (vid)

Ένα απίστευτο στατιστικό επιβεβαιώθηκε στην αναμέτρηση της Γουλβς με τη Νιούκαστλ στο «Μολινό», στην 4η αγωνιστική της Premier League, με τον Σεντ Μαξιμίν να σώζει τον βαθμό για τις «καρακάξες» και να σηματοδοτεί την 6η σερί ισοπαλία της ομάδας του όταν σκοράρει. Όσον αφορά το 1-1 με τους «λύκους»; Ήταν η 4η φορά στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο!



Γκολ ο Σεντ Μαξιμίν και… 1-1 στο Γουλβς – Νιούκαστλ πάνε «πακέτο»! (vid)

Μία «ανάσα» από την πρώτη της νίκη στην σεζόν βρέθηκε η Γουλβς, η οποία διατηρούσε τη νίκη μέχρι και το 90ο λεπτό, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Σεντ Μαξιμίν να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τρομερό τρόπο και να διαμορφώνει το… σύνηθες 1-1 μεταξύ τους, για 4η φορά στα τελευταία πέντε ματς στο Μολινό!

Γιατί σύνηθες; Διότι το 1-1 έχει λάβει χώρα στις συναντήσεις τους συνολικά έξι φορές την τελευταία δεκαετία και τέσσερις στις πέντε τελευταίες περιπτώσεις που συναντήθηκαν στο εν λόγω γήπεδο!

Εύλογη θα ήταν η απορία, πότε ήταν η τελευταία φορά που η Νιούκαστλ δεν σκόραρε απέναντι στην Γουλβς, εκτός έδρας… Δεν έχει συμβεί ποτέ τα τελευταία 29 χρόνια, με τον Απρίλιο του 1993 να είναι ό,τι πιο πρόσφατο, στην Championship!

Συνεπώς, η Νιούκαστλ έχει σκοράρει σε κάθε της εξόρμηση στο «Μολινό» σε επίπεδο Premier League. Το επίσης εντυπωσιακό της υπόθεσης; Το γεγονός πως ο Σεντ Μαξιμίν έχει σκοράρει με τις «καρακάξες» έξι φορές από την έναρξη του περσινού πρωταθλήματος.

Σε όλες η Νιούκαστλ αναδείχθηκε ισόπαλη, με τις τέσσερις εξ’ αυτών να ολοκληρώνονται στο 1-1!

Δημήτρης Μανάκος