Δεν είχε όρεξη για «κεράσια» ο Σαλάχ - Σταμάτησε το σερί του με τη Μπόρνμουθ

Τι και αν η Λίβερπουλ διέσυρε με 9-0 τη Μπόρνμουθ στην 4η αγωνιστική της Premier League. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ένα γκολ για να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί του κόντρα στα «κεράσια». 



Δεν είχε όρεξη για «κεράσια» ο Σαλάχ - Σταμάτησε το σερί του με τη Μπόρνμουθ

Οι «reds» επικράτησαν με το επιβλητικό 9-0 επί της Μπόρνμουθ στο «Άνφιλντ» και σημείωσαν τη πρώτη τους νίκη στη φετινή Premier League. Αυτή η νίκη ισοφάρισε την ευρύτερη του συλλόγου, που είχε επιτευχθεί το 1989 ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας.

Μέρα ρεκόρ για τη Λίβερπουλ, αλλά όχι για τον Σαλάχ, καθώς ο Αιγύπτιος δεν σκόραρε και το σερί του σταμάτησε. Ποιο ήταν αυτό; Ο «Φαραώ» μετρούσε οκτώ γκολ σε έξι αναμετρήσεις επί των «κερασιών», αλλά παρά το 9-0 της ομάδας του εκείνος δεν ήταν στη λίστα των σκόρερ, αλλά ούτε και σε αυτή των ασίστ.

Ωστόσο, το 4-0 του Ρομπέρτο Φιρμίνο προήλθε από πάσα του Σαλάχ που κόντραρε και κατέληξε στον Βραζιλιάνο, ο οποίος σκόραρε με σχετική ευκολία.

Επόμενη αγωνιστική για τους «κόκκινους» αυτή με τη Νιούκαστλ την Τετάρτη (31/08, 22:00). Αναμένουμε να δούμε εάν ο «Μο» θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να βάζει τη μπάλα στο «πλεκτό».

 

 

 Φοίβος Πεφάνης