Η Νιούκαστλ δεν είχε διαθέσει ποτέ περισσότερα από 40 εκατ., μέχρι να εμφανιστεί ο Ίσακ! (vid)

Ο Αλεκσάντερ Ίσακ κέρδισε την εμπιστοσύνη των Σαουδαράβων της Νιούκαστλ και έγινε η μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, με τις «καρακάξες» να μην έχουν ξεφύγει ποτέ από τα 40 εκατομμύρια για κάποια μεταγραφή και τώρα να κάνουν την υπέρβαση. 



Η Νιούκαστλ δεν είχε διαθέσει ποτέ περισσότερα από 40 εκατ., μέχρι να εμφανιστεί ο Ίσακ! (vid)

Ο Σουηδός επιθετικός έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αναμφίβολα έχει τεράστιο ταλέντο και αυτά τα στοιχεία υπολόγισαν στη Νιούκαστλ για να κάνουν την πρόταση την οποία δεν θα μπορούσε ν' αρνηθεί η Ρεάλ Σοσιεδάδ. 

Οι «καρακάξες» έφτασαν στα 63 εκατ. λίρες για να κάνουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή δικό τους, ξεπερνώντας κατά 20+ εκατομμύρια το αμέσως προηγούμενο μεγάλο ποσό που είχαν διαθέσει για να πάρουν έναν ποδοσφαιριστή στο St. James' Park. 

Πριν από τον Ίσακ, οι ακριβότερες μεταγραφές ήταν εκείνες των Ζοέλιντον (το 2019 από την Χόφενχαϊμ) και Μπρούνο Γκιμαράες (τον χειμώνα του 2022 από την Λυών), ωστόσο, ξαφνικά ο πήχης ανέβηκε και το ποσό εκτοξεύθηκε προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος που θα συνεισφέρει σε τεράστιο βαθμό - τουλάχιστον αυτό περιμένουν στο κλαμπ - στο σκοράρισμα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης