Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θυμάται την περίφημη «τεσσάρα» επί της Σοσιεδάδ και ευελπιστεί σε παρόμοια αποτελέσματα! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε με τις Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σέριφ Τίρασπολ και Ομόνοια, όμως οι Ισπανοί είναι αυτοί που φαντάζουν ο πιο δυνατός αντίπαλος και οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωρίζουν πως είναι να τους νικάς, μιας και στο κοντινό παρελθόν έχουν ξανασυναντηθεί. 



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θυμάται την περίφημη «τεσσάρα» επί της Σοσιεδάδ και ευελπιστεί σε παρόμοια αποτελέσματα! (vid)

Το ταξίδι της Γιουνάιτεντ για τον τελικό του UEFA Europa League έχει αρχίσει να σχηματίζεται, μιας και από την κλήρωση της Παρασκευής (26/08) οι «κόκκινοι διάβολοι» έμαθαν πως θα ταξιδέψουν σε Ισπανία, Μολδαβία και Κύπρο για να κοντραριστούν με Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σέριφ Τίρασπολ και Ομόνοια αντίστοιχα.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να έτυχε με τη πιο δυνατή ομάδα από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, τη Σοσιεδάδ, αλλά στις τέσσερις συναντήσεις τους την τελευταία δεκαετία δεν έχουν ηττηθεί ποτέ. Ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν έχουν δεχθεί καν γκολ!

Αναλυτικά οι τέσσερις αναμετρήσεις:

18/2/2021 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4 (Νοκ-άουτ Europa League)

25/2/2021 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0 (Νοκ-άουτ  Europa League)

5/11/2013 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0 (Όμιλοι Champions League)

23/10/2013 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0 (Όμιλοι Champions League)

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι το 4-0 των «μπέμπηδων», σε μία αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Τορίνο της Ιταλίας. Σε ένα παιχνίδι που ο Μπρούνο Φερνάντες αναδείχθηκε MVP με δύο γκολ και τα υπόλοιπα ήρθαν από Μάρκους Ράσφορντ και Ντάνιελ Τζέιμς.

 

Φοίβος Πεφάνης