Ο Χάαλαντ επιστρέφει, αλλά η Σίτι είναι αμείλικτη με Γερμανούς...

Η μοίρα ήθελε ο Έρλινγκ Χάαλαντ να επιστρέψει άμεσα στην Βεστφαλία μετά τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, ίσως φέτος να... αναγκαστεί να πληγώσει πολύ την πρώην του, Μπορούσια Ντόρτμουντ. 



Ο Χάαλαντ επιστρέφει, αλλά η Σίτι είναι αμείλικτη με Γερμανούς...

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ θα ξαναδεί σε λίγο καιρό όσους φίλους άφησε πίσω στο Signal Iduna Park αποφασίζοντας φέτος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του με την μετακίνηση στην γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. 

Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε τη Σίτι αντιμέτωπη με την Ντόρτμουντ και ο Χάαλαντ θα κοντραριστεί με την ομάδα, με τη φανέλα της οποίας αγωνιζόταν μέχρι πριν από μερικούς μήνες. 

Ναι μεν θα δει τους καλούς του φίλους και ποδοσφαιριστές με τους οποίους «συμμαχούσε» μέχρι πρότινος, ωστόσο, οι «πολίτες» έχουν δείξει πως δεν αστειεύονται ιδιαίτερα απέναντι σε Γερμανούς. 

Στα 8 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα κόντρα σε ομάδα από την Γερμανία, έχουν καταγραφεί 39 τέρματα, με τα 30 εξ αυτών να είναι από ποδοσφαιριστές της Σίτι και μονάχα τα υπόλοιπα 9 να είναι από προσπάθειες αντιπάλων... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης