Με άνεση και τριάρα στους ομίλους η Γουέστ Χαμ

Με συνολικό σκορ 6-1 και αποτέλεσμα της ρεβάνς με την Βίμποργκ στο 3-0 εκτός έδρας, η Γουέστ Χαμ έβαλε τ' ονομά της στην κλήρωση της Παρασκευής για τους ομίλους του Europa Conference League.  



Με άνεση και τριάρα στους ομίλους η Γουέστ Χαμ

Μπορεί η ομάδα του Μόγιες να έχει ηττηθεί και στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος, ωστόσο, τα «σφυριά» θα δώσουν κανονικά το «παρών» σε ευρωπαϊκούς ομίλους τη φετινή σεζόν έχοντας κάνει το καθήκον τους απέναντι στην Βίμποργκ. 

Μετά το 3-1 του Λονδίνου ήρθε ακόμα μια τριάρα εκτός έδρας για να συμπληρωθεί το ... παζλ της κόντρας και να οδηγήσει την αγγλική ομάδα στα γκρουπ της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο Σκαμάκα σκόραρε ξανά περιμένοντας κοντά στο δοκάρι ένα γέμισμα που έγινε προς την περιοχή, με το μεταγραφικό απόκτημα των 30 εκατ.λιρών να σημειώνει το δεύτερο τέρμα του με τη φανέλα του συλλόγου. 

Το 1-0 έγινε στο 22ο λεπτό, με τον Σαΐντ Μπενραχμά να διπλασιάζει τα τέρματα της Γουέστ Χαμ στο 51' και τον Τόμας Σούτσεκ να γράφει το τελικό 3-0 στο 63ο λεπτό της ρεβάνς της Πέμπτης. 

Κώστας Ζάλιαρης