Με «αγγλική» άμυνα και συμπαραστάτες από την Πρέμιερ στον Μόντριτς η κορυφαία 11άδα της UEFA

Η Marca αποκαλύπτει εκείνους που φαίνεται ότι κέρδισαν μια θέση στους καλύτερους 11 της περασμένης σεζόν από την UEFA και η τετράδα της άμυνας μαζί με δυο θέσεις στα χαφ δίπλα στον Μόντριτς καταλήφθηκαν από εκπροσώπους της Πρέμιερ Λιγκ.  



Με «αγγλική» άμυνα και συμπαραστάτες από την Πρέμιερ στον Μόντριτς η κορυφαία 11άδα της UEFA

Ο Κουρτουά, ως Πρωταθλητής Ευρώπης και ως άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρεάλ Μαδρίτης, δικαιωματικά είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας.

Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά βρίσκονται οι Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ και Άντι Ρόμπερτσον. Δηλαδή οι τρεις από τους τέσσερις που έφτασαν στον μεγάλο τελικό και ο Γερμανός νυν αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης που όμως βοήθησε την Τσέλσι να φτάσει κοντά στο όνειρο μέχρι και τα προημιτελικά.

Στα χαφ, ο μαέστρος Λούκα Μόντριτς θα έχει ... συμπαραστάτες τους Φαμπίνιο και Ντε Μπρόινε, ενώ, στην επίθεση ασφαλώς βρίσκονται οι Μπενζεμά και Βινίσιους, μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ που προσπάθησε να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στη Ρεάλ, όμως, η Παρί δεν τα κατάφερε γι' ακόμα μια χρονιά.

Κώστας Ζάλιαρης